Såld

Bromma - Äppelviken, Stockholm

Svedjevägen 12

Slutpris: 16 300 000 kr

Svedjevägen 12

Genuint 20-tal med utmärkt läge och potential

Välkomna till denna mycket charmiga och välbelägna villa fylld med härlig atmosfär och känsla. Här finns gott om utrymmen för att forma ett hem precis efter dina egna behov och önskemål, sätta din egna prägel och modernisera för att skapa drömboendet passande familjen och vännerna. Villan har genom åren omsorgsfullt vårdats och har varit i nuvarande familjs ägo 53 år, enbart 2 ägare sedan byggnadsåret. Den charmiga och barnvänliga grönskande tomten i härligt söder/västerläge övergår i den lekvänliga Nyängsparken. Här kan man vandra genom skogen ända ner till Mälarens vatten och Solviksbadet.
På entréplanet finns bl a vardagsrum med öppen spis och med utgång till den ogenerade altanen i söder/väster med ett par trappsteg ner till trädgården. I fil med vardagsrummet ligger den rymliga matsalen och ett stort kök.
Övre plan inrymmer en generös möblerbar hall, ett badrum och fyra bra sovrum varav ena med utgång till en stor insynsskyddad balkong i söder/väster/norr med fri utsikt över trädgården och Nyängsparken.
Från övre hallen nås även den stora inredningsbara vinden som idag nyttjas som förrådsvind.
I källarplanet finns bl a tvättstuga, WC/duschrum, hobbyrum, förråd matkällare och ett stort garage.
Läget är idyllisk med skogen inpå knuten men ändå mycket centralt med närhet till områdets förskolor, skolor, Stora Mossens IP, Alléparken, Ålstens torg med små butiker och 12:ans hållplats.
Närhet även till Stora Mossens T-banestation och bussen som tar dig ner till Alvik.

Välkomna till Svedjevägen 12 och förverkliga dina husdrömmar!

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svedjevägen 12, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm Planlösning från Svedjevägen 12, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm Planlösning från Svedjevägen 12, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad