Till salu

Bromma - Äppelviken, Stockholm

Svedjevägen 1

8 950 000 kr
area icon Yta
  • 87 m2 boarea
  • 12 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 768 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Svedjevägen 1

Unik vindsvåning i villaidyllen Äppelviken

På attraktivt läge, mitt i Äppelvikens villaidyll finner vi denna unika vindsvåning med 4 meter takhöjd, öppen spis och två spatiösa balkonger med sol från morgon till kväll. Genomgående luft och rymd med stora fönsterpartier och enastående ljusinsläpp. Nybyggt trähus med vattenburen golvvärme och alla bekvämligheter. Härligt sociala ytor och 2-3 sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Allt man kan önska! Välkommen!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Karin Kellander Kinch

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Svedjevägen 1, Till salu i Bromma - Äppelviken, Stockholm Planlösning från Svedjevägen 1, Till salu i Bromma - Äppelviken, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad