Såld

Kungsholmen, Stockholm

Svedbergsplan 6, 3tr

Slutpris: 2 900 000 kr

Svedbergsplan 6, 3tr

Ljus och trivsam minitvåa med balkong!

Varmt välkommen till en mycket ljus och trivsam minitvåa med balkong!

- Optimal planlösning
- Balkong
- Stabil förening med låg belåning
- Gemensamt gym i föreningen
- Gemensam takterrass i huset
- Trevliga grönområden & promenadstråk
- Goda kommunikationer
- Vinds- och källarförråd

Bostaden har genomgående rikligt ljusinsläpp från stora fönster och är otroligt välplanerad - här ryms allt man behöver på 34kvm! Du välkomnas in i en ljus hall med gott om förvaring i en garderob samt avhängningsplats. Luftigt och ljust vardagsrum med plats för allt önskat möblemang samt utgång till den härliga balkongen. Köket har bra förvaring i över- och underskåp bakom vita fronter och bra arbetsyta på bänkskiva i trä. Vidare disponerar lägenheten ett sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och sidobord samt ett grått, helkaklat badrum.

Belägen i välskötta och lågt belånade Brf Signalisten nr 3! Föreningen har bland annat gemensam takterass med underbar utsikt samt ett gemensamt gym. Här bor du ett stenkast ifrån flera trevliga grönområden och promenadstråk samt populära Fredhällsklipporna. Inom gångavstånd hittar du Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. En kort promenad från bostaden, i Marieberg finner du livsmedelsaffär och apotek. Här finns utmärkta kommunikationer med flertalet bussar och tunnelbana.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svedbergsplan 6, 3tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad