Såld

Vasastan, Stockholm

Sveavägen 140, 5 tr

Slutpris: 7 700 000 kr

Sveavägen 140, 5 tr

Möjlig trea med charmiga originaldetaljer och solig balkong och generös takhöjd om 3 m!

Möjlig trea med charmiga originaldetaljer och solig balkong mot grönskande gård och en generös takhöjd om 3 m! Här har ni en mycket fin och smart planerad lägenhet med sovrum mot gård och möjlighet att få ett sovrum ytterligare mot gården, se alternativ planlösning. Stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för vardagsrumsdel och matplats samt en öppen spis. Från sovrummet har ni utgång till bostadens balkong och även en rymlig klädkammare. Ni har ett stort helkaklat badrum och en separat gäst-wc. Bostaden pryds av välbevarade detaljer såsom serveringsskåp, fiskbensparkett, speglade dörrar, stora fönsterpartier med spröjs, spröjsade pardörrar och en öppen spis.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Njut av grönskan, vattnet och lugnet i Hagaparken och följ Brunnsvikens årstidsväxlingar. Ni har även gott om andra trevliga restauranger, caféer, butiker och serviceställen i direkt närhet. Kommunikationerna är svårslagna med gröna linjens t-bana, pendeltåg och flertalet busslinjer som tar er genom hela länet med utgångspunkt Odenplan.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad