Såld

Kungsholmen, Stockholm

Svarvargatan 3, vindsvåning

Slutpris: 10 450 000 kr

Svarvargatan 3, vindsvåning

-Arkitektritad vindsvåning
-Totalyta 106 kvadratmeter (96 + 10)
-Möjlig 4:a (har tidigare upplåtits som detta)
-Terrass i soligt sydvästläge
-Gott om förvaring
-Praktisk och social planlösning
-Funktionslösningar i hög klass för ett modernt boende
-Stabil förening med endast 1 mkr i totala lån och 871 kr i lån per kvadratmeter.

Varmt välkomna till en riktig drömbostad. Här bor ni i en arkitektritad vindsvåning med terrass i soligt sydvästläge. Noggrant utvalda och exklusiva materialval och ett härligt ljusinsläpp genomsyrar lägenheten. Bostaden erbjuder en väldigt social planlösning och kombinerar detta med praktiska lösningar för funktion och förvaring. Fin fiskbensparkett löper genom bostaden. Det exklusiva köket är utrustat med diskmaskin, gashäll, ugn integrerad kyl/frys, alla från Gaggenau. Köket ligger i en naturlig anslutning till både vardagsrum och matplats, där det sistnämnde via dubbeldörrar leder ut till den härliga terrassen. Här erbjuds ni ett soldränkt, fritt och ostört läge. Det snygga badrummet har golvvärme och erbjuder tvättmaskin, torktumlare och förvaring i fil. Blandare från Vola, fin kommod i valnöt. Ljusgrön skjutdörr i frostat glas. Separat WC med vägghängd toalett, specialbeställt handfat i rostfritt stål och även här blandare från Vola. Både Badrummet har golvvärme och i båda delar är väggar och golv klädda i Botticino-marmor. Det största sovrummet tar enkelt in en 180-säng med nattygsbord på vardera sida. Här finns även möjlighet till att installera ytterligare förvaring om så krävs. Det andra sovrummet är även det rymligt och har plats för en dubbelsäng. Längs två väggar finns här inbyggda garderober.
Bostaden har dessutom ett förråd i lägenheten som även kan användas som ett extrarum. Till lägenheten disponeras ett enskilt cykelförråd.

Arkitekt: Erik Andersson

Mycket stabil bostadsrättsförening med endast 1 mkr i totala lån (871 kr per kvadratmeter). Föreningen har ett stort antal renoveringar bakom sig och inga planerade avgiftsförändringar. För mer information om föreningen, se deras hemsida: isprinsessan.se

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info.
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svarvargatan 3, vindsvåning, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad