Såld

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Svarvargatan 14, 1 tr

Slutpris: 11 450 000 kr

Svarvargatan 14, 1 tr

Två balkonger och en uteplats

Två balkonger // Uteplats // Öppen spis // Sjöutsikt // Burspråk // Stort kök // Rikligt ljusinsläpp // Breda fönsterpartier // Badrum med tvättmaskin // Gäst WC // Parkeringsplatser i föreningen

Välkommen till denna fantastiskt fina bostad med generösa rum och luftiga ytor. Här bor du med två balkonger med sjöutsikt samt en uteplats mot föreningens innergård. Perfekt för både familjer och dig som vill ha ett bekvämt boende! Vidare har du ett stort och fullt utrustat kök med bra förvaring. Den fungerande öppna spisen skapar en mysig känsla invid vardagsrummet, som för övrigt är ljust och luftigt. Tre bra sovrum där "master bedroom" bjuder på utmärkt förvaring. Det finns ytterligare förvaring i hallen i form av en rymlig klädkammare. Avslutningsvis har du ett badrum med badkar och tvättpelare samt en separat gäst WC.

Eftertraktad adress med lugnt toppläge och Kungsholms strands trevliga strandpromenad nedanför fastigheten. Närhet till vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svarvargatan 14, 1 tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close