Såld

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Svarvargatan 11, vån 1

Slutpris: 4 500 000 kr

Svarvargatan 11, vån 1

Högt i tak och stilren design!

Ca 4.12 meter till taknock // industrifastighet anno 1800-talet // Påkostade materialval // Stilren design

Här tar det gamla plats vid det nya! Lägenheten ligger i en fantastisk "sekelskiftesbyggnad" anno 1883 som tidigare tjänstgjort som fabrik och bryggeri vilket återspeglas i bostaden. Dessa har sedan renoverats till moderna bostäder under 2017. Fastigheten har ett suterrängläge, vilket gör att bostaden upplevs, som två trappor mot gård. I lägenheten bor du med högt i tak! Vardagsrummet med sina hela 4,12 meter till taknock med vackra fönsterpartier, som vetter ut mot den öppna innergården ger bostaden ett rikligt ljusinsläpp. Här finns plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang såsom soffa, soffbord, fåtöljer och tv-möbel. Vardagsrummet i öppen lösning mot kök skapar den perfekta platsen för umgänge och samvaro. Köket är ett unikt framtaget snickerikök från Kvänum med lackade luckor och går i ljusa toner samt en bänkskiva i komposit. Här finns gott om förvaring och arbetsyta i kombination med en generös matsalsdel. Via vackra fönsterdörrar så öppnar sovrummet upp som erbjuder plats för dubbelsäng och sidobord samt generöst med förvaring i ett flertal platsbyggda garderober. En rymlig och välkomnande hall med bra avhängning samt platsbyggd sittyta. Från hallen ansluter det generösa förrådet samt ett smakfullt inrett badrum i klinkers med wc, dusch och tvättpelare.

Föreningen hade ett positivt kassaflöde på ca 3.4 miljoner under 2018 och dessutom en väl tilltagen kassa.

Ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen! Ett stenkast från porten ligger Kungsholms Strands vackra promenadstråk längs kanalen mittemot Karlbergs slott. Över Sankt Eriksbron når du Sankt Eriksplan och Birkastan med Rörstrandsgatan som sommartid blir en gågata och härliga Vasaparken. Runt hela Kungsholmen finns båtbryggor och strandpromenader. På behagligt promenadavstånd finner du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all behövlig service och kommunikationer. I området finns flera caféer och restauranger såsom Petits Boudains, Kungsholmens vinbar, Restaurang AG och frukoststället Brekkie. På promenadavstånd, vid Fridhemsplan finns ett flertal bussar såsom 1,3 och 4 samt tunnelbanans blå och grön linje. Du har både Centralen och Arlanda Express inom gångavstånd. För den bilburne når du E4:an på bara några minuter.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close