Kommande bostad

Igelbodaplatån - Saltsjöbaden, Nacka

Svartkärrsvägen 28, 2tr

  • price tag icon 5 575 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 106,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 575 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (med hiss)
Svartkärrsvägen 28, 2tr

Väl tilltagen insynsskyddad 4:a med dubbla badrum och balkong där du kan njuta av kvällssolen!

Väl tilltagen insynsskyddad gavel 4:a med dubbla badrum och balkong där du kan njuta av kvällssolen!

*KOMMANDE BOSTAD, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO*

- Gavel
- Tre sovrum
- Ingen insyn
- Två nya badrum
- Balkong med kvällssol
- Separat tvättstuga i bostaden
- Stort förråd i direkt anslutning till bostad och extraförråd

Perfekt beläget inom en av Nackas mest väletablerade bostadsrättsföreningar finner vi denna bostad. Med en bekväm hiss som tar dig ner till föreningens tvättstuga samt det varma garaget och en generös yta på omkring 6 kvadratmeter i direkt anslutning till bostaden samt extraförråd i källaren erbjuds gott om utrymme för förvaring. Här finns en rymlig balkong där du kan njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. Föreningen har dessutom genomgått stambyte, har nya fönster och dessutom en låg belåning. Denna trevliga lägenhet är strategiskt placerad i byggnadens gavel och har en inbjudande balkong åt väst. Den höga positionen garanterar ljusfyllda utrymmen utan insyn och ger en mysig utsikt över den välskötta gården. Dess närhet till skogen ger en lugn och naturskön atmosfär, samtidigt som det bara är en kort promenad på cirka 600 meter till närbutiken.

Föreningens gemensamma innergård är en pärla för sig själv. Ett imponerande magnoliaträd och syrenbuskar i olika färger skapar en färgrik och fridfull atmosfär, och två stora träd pryds av blommor under våren. Innergården är smyckad med vår- och sommarblommor som skapar en färgexplosion. Här finns också utrymme för avkoppling och gemenskap, med möjlighet att grilla och umgås med grannarna. Det är helt enkelt en underbar plats att njuta av och interagera med sina grannar.

Här finns allt du kan tänkas behöva! Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Saltsjöbadens egna centrum erbjuder matbutiker, systembolag, apotek, blomsteraffär, gym, frisörsalonger, tandläkare, bibliotek, ett flertal restauranger, caféer och massa mer! Det du inte finner här finner du förmodligen en kort tåg- buss eller bilresa bort vid Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

I Saltsjöbaden finns flera skolor såsom Neglinge skola, Da Vinci skola och Igelboda skola, och likaså finns ett flertal förskolor såsom Förskolan Nyckelpigan, Förskolan Bergudden och Da Vinci Förskola. På Nacka kommuns hemsida kan ni läsa mer om barnomsorg och skolor www.nacka.se

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Svartkärrsvägen 28, 2tr, Kommande i Igelbodaplatån - Saltsjöbaden, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad