Såld

Stockholm

Svartensgatan 28, 4 tr

Slutpris: 11 000 000 kr

Svartensgatan 28, 4 tr

Sekelskiftesdröm högst upp i huset med magisk utsikt över Stockholm!

Väldisponerad sekelskiftestrea med en hänförande utsikt över Gamla stan, Djurgården och inloppet med kryssningsbåtar. Utsikten över takåsar och Saltsjöns glittrande vatten är mycket rogivande och här behöver man inte oroa sig för insyn. Välkommen upp till våning 4 och sätt er egen prägel efter smak och behov i denna trivsamma bostad där det finns fina förutsättningar att bo länge. Här trivs man från första stund med tidstypiska attribut som vackra trägolv, kakelugn, djupa nischer och spegeldörrar som sätter en härlig karaktär på den idealiska planlösningen. Genomgående ljusa rum i fil med stora fönster som släpper in generöst med ljus och en luftig känsla som följer hela bostaden. Ni välkomnas här av en inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och bra förvaring i garderober. Vidare når ni köket där det finns möjlighet att öppna upp för en social och öppen planlösning, se alternativ planritning. I matsalen finns goda möjligheter att duka upp till långbord för middagsbjudningar och via vackra pardörrar nås vardagsrummet med en elegant kakelugn som pryder ena hörnet. Från båda rummen har ni en otrolig utsikt över Stockholm och Saltsjön som ger en hög trivselfaktor att njuta av året om. Det rogivande sovrummet har plats för dubbelsäng och annan önskad interiör samt erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Det helkaklat badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin. Sammantaget en enastående bostad på Södermalm med fina möjligheter att skapa sig sitt efterlängtade drömboende. För extern förvaring finns ett vindsförråd.

Elegant fastighet anno 1887 med vackert trapphus och hiss. Brf Häckelfjäll 8 är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 22 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Fastigheten består av ett flerbostadshus med en totalyta på 2180 kvm, varav 2019 kvm utgör lägenhetsyta och 161kvm utgör lokalyta. Föreningen äger marken. För medlemmarna finns tvättstuga, cykelförvaring, festlokal samt gästlägenhet.

Här bor du på ett eftertraktat läge i historiska kvarter med Götgatans mångsidiga shopping och intensiva folkliv bara ett stenkast bort. Trots detta upplevs området som lugnt och avskilt med många vackra kulturfastigheter. Några favoriter i området som inte bör missas är Södra Teatern med Jazzbrunch och Woodstockholm. Uppe på Katarinaberget har du en enastående utsikt med härliga promenadstråk längs Fjällgatan eller Katarinavägen. Strosa runt längs kullerstensgatorna och ta en fika på Stockholms mysigaste kafé vid Mosebacke Torg. Bra kommunikationer med tunnelbanan Slussen och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartensgatan 28, 4 tr, Såld i , Stockholm Planlösning från Svartensgatan 28, 4 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad