Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 97D

Slutpris: 1 800 000 kr

Svartbäcksgatan 97D

Väldisponerad 40-talslägenhet!

Detta fina hem är verkligen en pärla i hjärtat av Svartbäcken.

Belägen på våning två av tre finner du denna välplanerade tvårummare med fint ljus i alla rum och generös takhöjd. Läget är lugnt och trivsamt med balkong i soligt söderläge och bekvämt cykelavstånd till stadskärnan.

Planlösningen ger dig en rymlig hall med gott om förvaring, charmigt bevarat kök med diskmaskin, ett sovrum med plats för säng och förvaring samt ett ljust fint vardagsrum med utgång till en härlig balkong med sol under hela dagen och sent in på kvällen. Badrummet erbjuder badkar och i hallen finns god inbyggd förvaring.

I källaren disponerar lägenhetsinnehavaren även förråd.

Närområdet erbjuder service som mataffär vid Torbjörns torg, närhet till Fyrishov och fina grönområden vid Röbo alldeles runt knuten. Bussen går ofta och hållplats finns alldeles utanför huset. Området är familjärt och lugnt med bara tio minuters cykelavstånd till Resecentrum.

För dig som söker ett litet, funktionellt hem med välplanerade kvadratmetrar är detta hem ett måste att se! Charmigt, fint och verkligen trivsamt.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 97D, Såld i Svartbäcken, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad