Kommande bostad

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 96A

2 800 000 kr
area icon Yta
  • 73 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 838 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1950
Svartbäcksgatan 96A

Trevlig gaveltrea med balkong i söder och separat WC

//Renoverat badrum//balkong i söderläge//Gavelläge//separat WC//

Uppdateras med bilder den 20/2!

Varmt välkommen att trivas i en mycket trevlig gaveltrea i fint skick, bekvämt belägen en halv trappa upp i välskött 50-talsförening i populära Svartbäcken. Bostaden har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar i moderna kulörer samt ett helkaklat badrum renoverat 2011. I lägenheten finns dessutom en separat WC med installerad tvättmaskin. Vidare hittar ni ett trevligt kök med vitvaror i rostfritt stål, samt ett ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till solig balkong i söderläge.

Föreningen är välskött och har en fin trädgård med grillplats, trädgårdsmöbler och lekplats. Till lägenheten hör två källarförråd och i källaren finns även föreningens tvättstuga.
Här bor du i ett lugnt område strax intill Torbjörns torg med ICA, apotek, ett flertal restauranger, konditori mm samt nära till flera förskolor och skola. Med en kort promenad eller cykeltur tar du dig snabbt ner till city med allt vad Uppsala stad har att erbjuda.

Varmt välkommen att visa ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Svartbäcksgatan 96A, Kommande i Svartbäcken, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad