Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 96A

Slutpris: 2 800 000 kr

Svartbäcksgatan 96A

Trevlig gaveltrea med balkong i söder och separat WC

//Renoverat badrum//balkong i söderläge//Gavelläge//separat WC//

Varmt välkommen att trivas i en mycket trevlig gaveltrea i fint skick, bekvämt belägen en halv trappa upp i välskött 50-talsförening i populära Svartbäcken. Bostaden har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar i moderna kulörer samt ett helkaklat badrum renoverat 2011. I lägenheten finns dessutom en separat WC med installerad tvättmaskin. Vidare hittar ni ett trevligt kök med vitvaror i rostfritt stål, samt ett ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till solig balkong i söderläge.

Föreningen är välskött och har en fin trädgård med grillplats, trädgårdsmöbler och lekplats. Till lägenheten hör två källarförråd och i källaren finns även föreningens tvättstuga.
Här bor du i ett lugnt område strax intill Torbjörns torg med ICA, apotek, ett flertal restauranger, konditori mm samt nära till flera förskolor och skola. Med en kort promenad eller cykeltur tar du dig snabbt ner till city med allt vad Uppsala stad har att erbjuda.

Varmt välkommen att visa ditt intresse redan idag!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 96A, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad