Till salu

Tunabackar, Uppsala

Svartbäcksgatan 96A

  • price tag icon 4 897 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 695 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 73 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 897 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1950
Svartbäcksgatan 96A

Varmt välkommen att trivas i en mycket ljus och trevlig trea i fint skick, belägen högst upp i välskött 50-talsförening i populära Tunabackar/Svartbäcken. Bostaden har genomgående trägolv och ljusa väggar samt ett stamrenoverat badrum med kakel, klinkergolv och ett nytt badkar. I lägenheten finns dessutom en separat WC med nyinstallerad tvättmaskin (2023). Vidare hittar ni ett trevligt originalkök, samt ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till solig balkong i sydvästläge mot föreningens innergård.

Föreningen är välskött och har en fin trädgård med grillplats, trädgårdsmöbler och lekplats. Till lägenheten hör två källarförråd och i källaren finns även föreningens tvättstuga.

Här bor du i omtyckta Tunabackar, centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden, motionsspår i Röbo och kolonistugeområde vid Fyrisån. Lägenheten ligger nära Torbjörns torg med bl a mataffär, blomsterhandel och ombud för Posten. Det är även gångavstånd till flera förskolor och skolor samt restauranger. Strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar. Det är även ett fördelaktigt bilpendlarläge via E4:ans påfart en kort bit bort.

Varmt välkommen att visa ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Svartbäcksgatan 96A, Till salu i Tunabackar, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad