Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 80B

Slutpris: 1 990 000 kr

Svartbäcksgatan 80B

Lugnt belägen tvåa med balkong mot gården i söderläge - eget garage

Perfekt planerad tvåa med balkong i söderläge. Garage finns. I den här lägenheten får du enkelt plats för allt du behöver och bor fritt från insyn. Genomgående fina golv och ljus färgsättning skapar en bostad som enkelt flyttas in i utan att stora renoveringar behöver utföras.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna avklarade. Det finns även möjlighet att få en lägre månadsavgift genom att delta i trädgårdsskötsel mm. Du har tillgång till ett eget garage för bara 250 kr/mån.

Här bor du nära mataffärer och service vid Torbjörns torg men det är även till Fyrishov, motionsspår och grönområden. Behagligt gång- och cykelavstånd till stadskärnan.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 80B, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad