Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 80B

Slutpris: 1 475 000 kr

Svartbäcksgatan 80B

Välplanerad etta med balkong i Svartbäcken, bredband ingår!

Välkommen hem till denna ljusa och välplanerade etta med en charmig balkong som bjuder på en rogivande utsikt över en grönskande innergård. Belägen i det eftertraktade och naturnära området Svartbäcken, är denna lägenhet om 25,7 kvm en idealisk bostad för studenten eller som första boende. Här ingår bredband i den låga avgiften och det finns goda möjligheter till parkeringsplats!

Lägenheten ligger lugnt beläget utan någon insyn och erbjuder en härlig balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller en lugn stund med en bok, medan du blickar ut över den lummiga innergården. De närliggande träningsmöjligheterna vid Fyrishov, de natursköna omgivningarna i Röbo-skogen och Gamla Uppsala högar, den bekväma servicen vid Torbjörnstorg och den korta cykelturen till centrala Uppsala, gör detta till en oslagbar plats att bo på.

Lägenheten badar i naturligt ljus tack vare stora fönster och en takhöjd på 2,7 meter, vilket ger en härlig känsla av rymd. Bostaden välkomnar dig med en välplanerad hall som har gott om förvaringsutrymme, perfekt för att hålla ordning på vardagens alla ting. Det rymliga, stamrenoverade badrummet (2003) är utrustat med dusch och tvättmaskin, vilket ger dig både komfort och bekvämlighet. Köksdelen är smart designad för att maximera ytan och från det ljusa och luftiga rummet går du ut till den mysiga balkongen.

Föreningens grönskande innergård, utrustad med utemöbler och grill, blir en förlängning av ditt hem – en perfekt plats för att umgås med vänner och grannar. Dessutom erbjuder föreningen övernattningsrum för gäster, hobbyrum för kreativa projekt, en tvättstuga med stort torkrum och ett cykelrum.

Du behöver inte oroa dig för parkeringsplats, då det i dagsläget inte finns någon kö och kostnaden är på låga 200 - 250 kr/mån. Nuvarande ägare kommer vid försäljning säga upp sin parkering och då finns en ledig för den som önskar hyra. Föreningen är gemytlig och välskött, med alla större renoveringar redan genomförda. För den som önskar finns även möjlighet att sänka sin månadsavgift genom att delta i fastighetsskötseln.

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd på cirka 8 kvm samt ett matkällarförråd, vilket ger dig gott om extra förvaringsutrymme.

Missa inte chansen att uppleva denna pärla – Snabbt tillträde möjligt!

Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina
Linnea Lager
Assisterande mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 80B, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad