Kommande bostad

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 72A

1 895 000 kr
area icon Yta
  • 49,6 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 836 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1942-43
Svartbäcksgatan 72A

I lummiga och populära Svartbäcken ligger denna mycket fina genomgångstvåa. Stilrent kök renoverat 2011, rymligt vardagsrum, mysigt sovrum, helkaklat badrum renoverat 2010, välkomnande hall, bra förvaring och härlig balkong i soligt söderläge. Det höga läget i huset, våning 3 av 3, ger lägenheten ett generöst ljusinsläpp och ett insynsskyddat läge. Till lägenheten hör ett källarförråd (ca 3 kvm) och ett matkällarförråd (ca 1,5 kvm).

Bra förening med stor grönskande innergård med härlig kvällssol och gemensam grillplats där man planterat örter i pallkrage. I föreningen finns hobbyrum, cykelförråd, tvättstuga och torkrum. Föreningens belåning är 4070 kr/kvm (enligt årsredovisning 2020-21) och man har utfört många av de stora renoveringarna (t.ex. 2017 säkerhetsdörrar, 2015 fönsterbyte, 2009 tilläggsisolering grund, 2005 elrenovering och 1996-97 stamrenovering).

I mysiga och grönskande Svartbäcken bor man på ca 5 min cykelavstånd till centrala Uppsala samtidigt som man har fina promenadstråk längs Fyrisån och i Röbo med Gamla Uppsala högar. På andra sidan Svartbäcksgatan kan man inhandla färskt bröd på Konditori Trianon och runt Torbjörnstorg finns bl.a. mataffär, restauranger och retrobutik. Välbesökta Fyrishov erbjuder badhus, bowlinghall, gymnastik, idrottsevenemang, mässor och mycket mer.

Intresseanmälan

Jonathan Léman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad