Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 68B

Slutpris: 3 000 000 kr

Svartbäcksgatan 68B

Välkommen till denna mycket trevliga bostad i populära Svartbäcken. Här bor du i en väldisponerad trerummare med högt i tak och fint skick. Ett mycket lugnt läge och granne med Fyrishov. Bostaden upplevs ljus och luftig tack vare gavelläge och fönster åt tre väderstreck. Ytorna fördelar sig på en rymlig hall, badrum, stilrent kök med matplats, 2 st bra sovrum, klädkammare och ett mycket trivsamt vardagsrum med härlig öppen spis samt utgång till balkong i sydväst med trappa ner till föreningens mark med möjlighet till odlingar. 2 st förråd tillhör bostadsrätten och en bra tvättstuga finns i samma hus. Välordnad och bra förening belägen i utmärkt läge och med fina innergårdar. Här har man utfört många viktiga renoveringar såsom stambyte, fönsterbyte och elrenovering.

Här har du bra bussförbindelser och behagligt cykelavstånd till centrum. Här bor du i lugna och hemtrevliga kvarter i direkt anslutning till bland annat natur och motionsspår i Röbo. Som boende här har du endast en minut till Torbjörns torg med restauranger och ICA med generösa öppettider. Fyrishov med möjligheter till bland annat bad och gym finns även det i närområdet.

Välkommen hem!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad