Till salu

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 48A

6 200 000 kr
area icon Yta
  • 127 m2 boarea
  • 223 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1985
Svartbäcksgatan 48A

Gavelradhus på bästa läge i Främre Svartbäcken. Uteplats i söder och utmärkt pendlarläge!

Välkomna till ert framtida hem på Svartbäcksgatan 48A - en pärla på 127 kvm mitt i Främre Svartbäckens charmiga kvarter! Detta centralt belägna gavelradhus är den perfekta kombinationen av lugn och närhet till stadslivet. Med en idyllisk utsikt över Fyrisån och Domkyrkan, och en lekplats precis utanför, är detta en plats där familjer trivs och skapar minnen. Njut av två uteplatser, en på framsidan med morgon- förmiddagssol och en på baksidan med eftermiddags- kvällssol och utsikt mot Fyrisån.

Entréplan består av hall med gott om plats för avhängning samt klädkammare. Badrum med dusch och tvättmöjligheter. Användarvänligt kök med matplats intill fönster med trevlig utsikt. Rymligt vardagsrum med kamin och utgång till altan mot Fyrisån. Sovrum/ kontor i bra storlek med utsikt mot lekplats. Övre plan erbjuder hall med plats för skrivbord. Ingång till klädkammare och förvaring i garderober. Tre sovrum varav två lite större med plats för dubbelsäng. Badrum med badkar. På framsidan finns ett förråd på ca: 10 kvm. Egen carportplats finns att hyra av samfälligheten för 300 kr/mån samt gästparkering.

Läget är verkligen opitmalt utan störande genomfartstrafik och med bra förskolor och skolor i närområdet. Gångavstånd till city och stationen samt närhet till hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Njut av fina promenad- och cykelstråk längs med Fyrisån.

Missa inte denna pärla anmäl ert intresse redan idag!

Radhuset är i behov av renovering så här har ni möjlighet att sätta er egen prägel på bostaden.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad