Såld

Centrum, Uppsala

Svartbäcksgatan 42A

Slutpris: 1 900 000 kr

Svartbäcksgatan 42A

Välplanerad och modern 1,5:a med balkong i citynära läge!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i citynära läge intill Fyrisån! Här bor du på andra våningen med en härlig balkong i västerläge som ger kvällssol, belägen mot den lugna innergården. Planlösningen erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härliga sällskapsytor och ett luftigt intryck. I halvrummet ges plats för säng och sängbord. Slutligen finns badrummet som är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare! Lägenheten har genomgående vita ytskikt och fina golv.

Föreningen uppfördes 2016 och kännetecknas av sin karaktäristiska rundade tegelfasad. Mycket centralt läge med endast ca 1 km promenad till stadskärnan med mysiga caféer, restauranger och handel. I direkt närhet finns Fyrisån med mysiga promenadstråk nära intill och bryggor att koppla av på. Perfekt läge för dig som pendlar med tåg och vill ha närhet till Uppsala resecentrum, eller för dig med bil då man snabbt är ute på E4:an eller någon av kringfartslederna. Även optimalt boende för dig som studerar med närhet till både nationer och universitet!

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 42A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad