Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 42 B

Slutpris: 4 450 000 kr

Svartbäcksgatan 42 B

Låt fantastiska miljön kring årummet blir din vardag! 3:a högst upp m två våtrum & balkong i väst.

Välkomna till projektet som vid försäljningsstart sålde slut på nolltid! Brf Metropolen är känd för sin tilltalande arkitektur och denna 3:a bjuder på fantastisk rymd samt riktigt stor, inglasad balkong i bästa soliga västerläge mot den skyddade innergården.

Högst välplanerad lägenhet där man inte snålat på kvadratmetrarna, belägen högst upp i fastighet med vida fönsterpartier som låter dagsljuset flöda fritt. Dessutom generösa, sociala ytor i form av kök och vardagsrum i halvöppen lösning för optimalt umgänge och smidig servering. Köket är dessutom påkostat med stilren inredning i vitt, arbetsbänkar av fin kompositsten, rejäl matplats och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Separat sovdel med två rymliga sovrum som ger plats åt dubbelsäng samt ytterligare möblemang, platsbyggd förvaring där man inte sparat på Elfainredningen. Två helkaklade våtutrymmen i form av kombinerat dusch-, wc- och tvättutrymme samt en gäst-wc som man placerat i bostadens entré. Hallen ger plats åt avhängning samt bjuder på välkomnande vy över bostaden.

När man kommer hem på eftermiddagen slår man sig gärna till ro på den stora, inglasade balkongen om 11 kvm som vetter i väst mot den lugna innergården. Här njuter ni av dagens skönaste soltimmar samtidigt som ni blickar ut över takåsarna samt Fyrisåns årum.

Välkomna till förstklassiga Brf Metropolen som erbjuder det mesta ni kan begära; suveränt läge invid Fyrisån med kort promenad till stadskärnan och allt vad den har att erbjuda, ledig garageplats i källarplan, externt förråd, invändigt förråd för cyklar, barnvagnar samt rullatorer, fint anlagd innergård med prydliga gångar, fina stensättningar och rabatter som byter skepnad med årstiderna. Det mesta är inkluderat i avgiften, normal belåning per kvadratmeter, en av de få föreningarna i Uppsala som enbart behövde höja avgiften med 3% i år och lokal i markplan för extra god ekonomi.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 42 B, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad