Såld

Centrum, Uppsala

Svartbäcksgatan 21 F

Slutpris: 2 400 000 kr

Svartbäcksgatan 21 F

Egen ingång och lugnt läge mot innergård - ändå mitt i stan!

Välkommen att trivas i en unik lägenhet i mysiga kvarter mitt i stan med egen ingång! Yteffektiv planlösning med öppenhet mellan kök och vardagsrum som skiljs av med en halvmurad vägg. Lägenheten har en härlig karaktär tack vare de stora fönsterna som ger fantastiskt ljusinsläpp. Modernt och stilrent kök med gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Renoverad badrum i moderna färger. Lägenhetens öppna planlösning ger plats åt både större säng, matbord och soffparti. Ett extra förråd hör till lägenheten och finns i anslutning till lägenheten.

Ett speciellt tillfälle att köpa en av Uppsalas finaste ettor med en fantastisk innergård, låg avgift och en trygg förening med bra ekonomi.

I brf Hjorten nr 9 bor du ett stenkast ifrån Uppsala city med all tänkbar service såsom shopping, caféer, restauranger och bibliotek. Kort promenad till tågstationen, nationer och ekonomikum. Här inkluderas mycket i avgiften såsom bredband.

Tillträde kan ske snarast eller enligt överenskommelse, kontakta ansvarig mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 21 F, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad