Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 123

Slutpris: 3 775 000 kr

Svartbäcksgatan 123

"Modern lägenhet med inglasad balkong och naturskön utsikt i Svartbäcken"

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet belägen på Svartbäcksgatan 123 i natursköna Svartbäcken. På våning 4 av 5 och en yta på 104 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade lägenhet gott om utrymme för hela familjen att trivas i.

Ljuset flödar in genom de stora fönstren och ger en härlig atmosfär i varje rum. Den inglasade balkongen ger dig möjlighet att njuta av den vackra utsikten mot de gröna omgivningarna året runt. Här kan du sitta och avnjuta ditt morgonkaffe i lugn och ro, samtidigt som du andas in frisk luft.

Den moderna utrustningen i köket gör matlagningen till en fröjd, och den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. De fyra rummen ger dig möjlighet att inreda efter dina behov, oavsett om du vill ha ett eget arbetsrum eller ett extra sovrum.

Dessutom har du förmånen att bo i en välskött förening med stabil ekonomi. Hiss ända från källarplan där den gemensamma tvättstugan och även bostadens förråd finns.

Optimalt läge för familjen med skolbarn. Bara ett stenkast bort, utan trafikerade vägar emellan, ligger låg- och mellanstadieskolan Domarringen. På endast några minuters promenad nås högstadieskolan Tunabergsskolan. Närhet till motionsspår i Röbo, ca 10 minuters cykelväg till Uppsala centrum samt goda kommunikationer via buss och påfart till E4:an.

Välkommen hem till denna naturnära oas med moderna bekvämligheter och enastående utsikt. Här kan du skapa minnen och trivas i ett hem att älska.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 123, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad