Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 110 A

Slutpris: 2 450 000 kr

Svartbäcksgatan 110 A

Välplanerad 3:a med hiss och stor, inglasad balkong i söder mot grönskande gård!

Via hiss från markplan når ni enkelt denna välplanerade 3:a där inget utrymme känns för litet. Uppdaterat kök med all utrustning du kan tänkas behöva och en stor matplats som rymmer upp till 12 st middagsgäster. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för rejäl soffgrupp samt ytterligare möblemang. Båda sovrummen är rymliga och ger plats åt dubbelsäng, annat möblemang och har garderober. Våtutrymmet är utrustat med bl a öppningsbart fönster, badkar och tvättutrustning.

Man låter gärna den inglasade balkongen förlänga årstiderna. Här ryms ett skönt möblemang och egna planteringar. Njut av dagens bästa soltimmar samtidigt som ni njuter av lugnet från grönskande innergården.

Välmående bostadsrättsförening med normal belåning, det mesta inkluderat i avgiften och inga större kommande renoveringar. Föreningen präglas av sina grönskande fina gårdar som ligger helt skyddade i perfekt solläge. Det finns lediga parkeringsplatser till låg kostnad, externa förråd om ca 12-15 kvm till varje bostad och invändig cykelförvaring.

Bo i omtyckta Svartbäcken/Tunabackar, ett område angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden, motionsspår i Röbo och kolonistugeområde. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten. Strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, det är även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 110 A, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad