Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 107D

Slutpris: 1 560 000 kr

Svartbäcksgatan 107D

Optimalt planerad 1,5:a med stor sovdel och balkong i söderläge!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1,5a i city- och naturnära Svartbäcken! Lägenheten ligger perfekt på våning 2 och erbjuder en genomgående planlösning och balkong i bästa solläge mot föreningens gård. Tack vare fönster i två olika väderstreck får bostaden ett fint ljusinsläpp under hela dagen och en varm atmosfär. Lugnt och tyst läge utan trafik direkt utanför bostaden.

Denna lägenhet uppfyller funktionen som en tvåa och rymmer allt du kan önska dig; här fördelar sig kvadratmetrarna på bl.a. på en hall med avhängning, ett charmigt kök och en separat sovdel med plats för större säng och förvaring i garderober. Ett badrum med dusch samt ett luftigt vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp. Balkongen ligger i söderläge med utsikt mot föreningens fina innergård.

Till detta får du även förvaringsmöjligheter i separata tre förråd. I föreningen får du även tillgång till den grönskande innergården med trädgårdsmöbler och utegrill samt hobbyrum och övernattningsrum.

Allt som önskas finns inom räckhåll. Svartbäcken erbjuder närhet till såväl stadskärnan som naturområden.
I den direkta omgivningen finns Fyrishov sportanläggning, restauranger och mataffär. Vackra promenadsträckor kring Fyrisån och Naturområdet Röbo med löparspår och utegym finns inom kort avstånd.
Med en cykeltur på endast några minuter är ni framme vid stadskärnan, Ekonomikum och universitetsområdena. Smidig anslutning till E4:an och gott om stadsbussar med hållplats alldeles i närheten.

Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 107D, Såld i Svartbäcken, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad