Till salu

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 107 B

Nästa visning
calendar icon söndag 16 juni 14:00 - 14:20
  • price tag icon 3 329 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 595 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 38,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 329 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1944
Svartbäcksgatan 107 B

Väldisponerad etta med ordentligt kök i natur- och citynära Svartbäcken.

Varmt välkommen till denna fina, välplanerade etta med generös takhöjd, vackra fönsterbänkar i sten, balkong och ljusa ytskikt. Den tilltalande planlösningen erbjuder en ljus och välkomnande hall, ett rymligt kök med gott om förvaring och plats för matbord för ca fyra personer. Det rymliga vardagsrummet har utrymme för både soffa och sängdel, och härifrån når du den härliga balkongen som vetter mot föreningens lugna trädgård i soligt söderläge. Badrummet är kaklat och har klinkergolv samt badkar. Två förråd i källaren tillhör lägenheten.

Föreningen har en vacker innergård med grillmöjligheter och erbjuder även två tvättstugor (närmast i källaren, hus 107), övernattningsrum, cykelförråd och parkeringsplatser.

Denna bostad är belägen i ett lugnt och omtyckt bostadsområde nära Svartbäckens villakvarter, bara en kort promenad från Torbjörns torg där du hittar mataffärer, blomsterhandel och konditori. Inom gång- och cykelavstånd når du även stadskärnan och har närhet till Fyrishov och Röbo med sina motionsspår.

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 16 juni, 14:00 - 14:20
Anmäl mig
Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Svartbäcksgatan 107 B, Till salu i Svartbäcken, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad