Såld

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 106D

Slutpris: 4 000 000 kr

Svartbäcksgatan 106D

Unik vindsvåning i 2 våningar med 3 balkonger i mycket populära Svartbäcken! Hiss finns!

Välkommen till en fantastiskt unik vindsvåning i två plan med hela tre balkonger högst upp i fastighet med hiss! En lägenhet som denna kommer sällan ut på marknaden och får inte missas att ses!

Välplanerad etagevåning med alla sällskapsytor på nedre plan och två av de fyra sovrummen på övre plan.
Nedervåningens planlösning erbjuder ett vardagsrum med mycket ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck, utgång till två balkonger i soliga lägen med utsikt över föreningens innergård, trädtopparna och Svartbäcksgatan, ett rymligt kök med plats för matbord för 6 personer och förvaring bakom vita skåpsluckor, två stora sovrum samt ett modernt badrum med klinker och kakel i ljusa färger.
Övervåningens planlösning erbjuder två mycket rymliga rum, varav det ena har egen balkong med utsikt över området och skogsparti, en stor klädkammare som kan göras om till kontor samt ett badrum med jacuzzi och fönster i snedtak.

Lägenheten är belägen på våning 4 & 5 av 5 i fastighet med hiss från entrévåningen. Som den enda lägenheten i föreningen finner man det tillhörande förrådet på vinden. Välskött förening med tvättstuga, torkrum, cykelförråd, lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

På Svartbäcksgatan 106D bor du i ett lugnt och trivsamt läge i populära Svartbäcken med närhet till Torbjörns Torg som erbjuder mataffär, konditori och restauranger. I närhet till lägenheten hittar du både förskolor och skolor (års 1-9). Mycket uppskattad stadsdel som präglas av mycket grönska med närhet till Röborundans motionsspår och vacker natur bredvid anrika Gamla Uppsala högar. I närområdet finns restaurang samt idrottsanläggningen Fyrishov med bl. a simhall och gym. Till centrums shopping och caféer har du bekvämt promenadavstånd eller ca sju minuter med cykel. Goda kommunikationer med stadsbussarna. För dig som pendlar finns Bärbyleden i direkt närhet med anslutning ut mot E4an.

Varm välkommen att anmäla ditt intresse hos ansvarig mäklare!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svartbäcksgatan 106D, Såld i Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Svartbäcksgatan 106D, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad