Till salu
Budgivning pågår

Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 101 C

  • price tag icon 3 809 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 150 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 50,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 809 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1944-46
Svartbäcksgatan 101 C

Välplanerad tvåa i ljust skick och balkong i söderläge. Belägen i hemtrevliga Svartbäcken!

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga tvåa i city- och naturnära Svartbäcken! Lägenheten präglas av ett genomgående ljus och charmigt intryck med mycket detaljer bevarat från husets ursprungliga 40-tal.
Här får du genomgående fina trä- och parkettgolv, förvaring bakom inbyggda original garderober med överskåp och ljusa, målade väggar.
Planlösningen fördelar sig på en hall med förvaring och avhängning, ett helkaklat badrum med dusch, ett renoverat kök med väl tilltagen matplats, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett luftigt vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp. Balkongen ligger i söderläge med utsikt mot föreningens gröna innergård.

I föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd i varje huskropp, barnvagnsförråd på gården, samlingslokal, hobbyrum i varje huskropp och bastu. HSB Förening med låg kvadratmeterskuld.

Allt som önskas finns inom räckhåll. Svartbäcken erbjuder närhet till såväl stadskärnan som vackra naturområden. I den direkta omgivningen finns Fyrishov sportanläggning, restauranger och mataffär. Vackra promenadsträckor kring Fyrisån och Naturområdet Röbo med springspår och utegym finns inom kort avstånd.
Med en cykeltur på endast några minuter är ni framme vid stadskärnan, Ekonomikum och universitetsområdena.
Smidig anslutning till E4:an.

Här har du en lägenhet du enkelt kommer att trivas i och som är väl värd att upplevas på plats. Flexibelt tillträde. Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Svartbäcksgatan 101 C, Till salu i Svartbäcken, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad