Såld

Gideonsberg, Västerås

Svärdsliljegatan 11D

Slutpris: 1 515 000 kr

Svärdsliljegatan 11D

Topprenoverad 3a i lugnt område!

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet på Gideonsberg! Med en topprenoverad interiör och en magisk balkong erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av stil, komfort och närhet till allt Gideonsberg har att erbjuda.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig och luftig atmosfär med praktisk förvaring. Den nyligen renoverade interiören präglas av moderna ytskikt. Vardagsrummet är väl upplyst tack vare stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och direkt utgång till balkong mot härlig innergård. Det nyrenoverade köket med stort skafferi och fransk balkong är utrustat med moderna vitvaror, stilfulla köksluckor och generöst med förvaringsutrymme. Sovrummen är stora och fina med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Nyrenoverat och stilrent badrum med dusch, kommod och toalett.

Svärdsliljan är en stabil förening där Digital-TV, bredband, värme samt vatten ingår i avgiften.

Läget på Gideonsberg är oslagbart. Du är bara ett stenkast från Stenby med sitt breda utbud. Här finns allt du behöver för en bekväm livsstil. Dessutom har området fantastiska grönområden och närhet till E18.

Välkommen att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svärdsliljegatan 11D, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad