Såld

Sunnersta, Uppsala

Svankärrsvägen 6H

Slutpris: 6 200 000 kr

Svankärrsvägen 6H

Välkommen till Svankärrsvägen 6 H, ett inbjudande och modernt boende med Bullerbykänsla!

Välkommen till Svankärrsvägen 6 H, ett inbjudande och modernt boende med Bullerbykänsla i attraktiva och populära Sunnersta. Här bor ni i ett smakfullt renoverat parhus i två plan med inredd vind om totalt 150 kvm med fyra sovrum och möjlighet till fler. Huset har genomgått omfattande renoveringar och är påkostat med smakfulla materialval. Läget är mycket barnvänligt längs en återvändsgata där lite trafik passerar. Baksidan är insynsskyddad och vetter mot allmänning. På framsidan finns ytterligare en altan med trätrall så ni enkelt kan följa solen från tidig morgon till sen kväll.

Planlösningen erbjuder entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier och dubbeldörrar mot baksidan skapar en ljus och trevlig atmosfär åt hela våningen. Här finns också badrum med dusch, tvättstuga med grovingång och förvaring under trappan. En våning upp välkomnas man av ett allrum, perfekt som extra tv-rum. Här finns tre väl tilltagna sovrum och en rymlig walk in closet som med fördel kan användas som kontor, gästrum eller mindre sovrum. På detta plan finns också ett smakfullt badrum som erbjuder både dusch och badkar. På vinden finns ytterligare ett rum samt ett förråd.

Stenlagd uppfart och garage och förråd. Nytt uppvärmnings- och ventilationssystem installerat 2011/2013 ger låga driftkostnader.

Lugnt och barnvänligt område och gata som ligger för sig själv, omgiven av skogsnatur med fina promenad- och löparstråk. I Sunnersta finns ett rikt utbud av sommar- och vinteraktiviteter såsom fiske, båt, slalom mm. Fastigheten ligger ca 700 m från Lyssnaängens badplats vid Ekoln, en vik av Mälaren. Skola och mataffär finns i närheten. Bra kommunikationer med cykel och buss som tar dig ner till City och all dess puls och utbud av shopping, nöjen och kultur.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svankärrsvägen 6H, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Svankärrsvägen 6H, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Svankärrsvägen 6H, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad