Såld

Skuru, Nacka

Svanevitsvägen 12

Slutpris: 14 000 000 kr

Svanevitsvägen 12

SJÖTOMT I BASTUSJÖN!

Varmt välkommen till denna representativa villa med entréplan om 187 kvm och nedre plan om 247 kvm. Privat läge med lång strandlinje.

I det idylliska Skuru finns detta fantastiska hus från 1960-talet, beläget på en vacker sjötomt. Husets design erbjuder många unika och tidstypiska detaljer. Med en stilfull kombination av originaldetaljer och en del moderna uppdateringar är detta hus en riktig pärla. Enkelhet och rymd, tillsammans med balans och harmoni, beskriver huset väl. Den karakteristiska arkitekturen utmärks av rena linjer, generösa fönsterpartier och en smart användning av olika material. Tegelfasaden i kombination med koppardetaljer ger huset en tidstypisk och tilltalande form.

Den härliga trädgården sträcker sig ända ner till sjökanten och erbjuder en underbar utsikt över vattnet. Här finns gott om utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. Fantastiska möjligheter för odling för den som önskar. Terrassen ger möjlighet att njuta av soliga dagar med bad från den egna bastuflotten med brygga. Njut av den stillhet som sjön bidrar med och härliga turer i egen roddbåt.

Interiört bjuder huset på en öppen och ljus planlösning. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt naturligt ljusinsläpp och direktkontakt med den natursköna omgivningen. Entréplanet erbjuder generösa ytor för både familjeliv och härligt umgänge med vänner.

Ett centralt inslag är det rymliga vardagsrummet som har en öppen spis och utgång till den stora terrassen. I anslutning till vardagsrummet finns matsalen, som sedan är sammanbunden med köket, både via dörrpassage och serveringslucka. Köket är original från byggnadsåret med många unika och smarta detaljer. 

Sovrummen är omsorgsfullt designade för maximal komfort och avkoppling. Två badrum på entréplan.
Nedre plan rymmer allt man kan önska. Två stora garage med elektrisk port, extremt god förvaring, allrum, gillestuga, tvättstuga, bastu, verkstad med mera.

Läget helt intill Nyckelviken ger möjlighet till promenader och träning på fina barkspår i skog, och klippbad vid brukshundsklubben. Skidor och skridskor åker man på Bastusjön. Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum och bussar i Skuru (409, 449) samt övriga Nacka-bussar. 

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett stort hus, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel. 

Detta välbevarade 1960-talshus på en insjötomt i Skuru är unikt. Med sin storlek om totalt 434 kvm och sitt fantastiska läge vid sjön är det ett drömhem för den som uppskattar en representativ villa där det också finns utrymme för många hobbyverksamheter, hemmakontor eller generationsboende.

Välkommen på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Svanevitsvägen 12, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Svanevitsvägen 12, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad