Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Surbrunnsgatan 59, 5tr

Slutpris: 6 400 000 kr

Surbrunnsgatan 59, 5tr

Välplanerad trea med balkong och högt läge!

Välkommen till en välplanerad trea med balkong och högt läge i mycket bra skick! Här bor du precis vid Odenplan med närhet till restauranger, butiker och goda kommunikationer!

- Stora, sociala ytor
- Högt och fritt läge
- Solig balkong i söderläge
- Två bra sovrum
- Tvättmaskin och diskmaskin
- Odenplan
- Goda kommunikationer

Nu saluförs en välplanerad trea med goda sociala ytor och härlig balkong i söderläge som nås från vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och stilrent, fullt utrustat kök med integrerade vitvaror. Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum ger utrymme för en matgrupp med plats för middagsbjudningar. Två sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och god förvaring. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmaskin och en generös hall med bra förvaring.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan mellan Vanadislunden och Odenplan. Vanadislunden är en idyll sommartid och här finns utomhusbadet Vanadisbadet. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, mataffärer och butiker. Känn stadspulsen med en mångfald av restauranger och butiker. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Trevliga Vasaparken och Sankt Eriksplan nås på kort promenad. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. På gångavstånd finner du även promenadstråk och vatten vid Hagaparken.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Surbrunnsgatan 59, 5tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad