Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Surbrunnsgatan 55, 5tr

Slutpris: 5 420 000 kr

Surbrunnsgatan 55, 5tr

Ljus och trivsam 2,5a invid Odenplan!

Välkommen till en trivsam 2,5a med välplanerad och social planlösning. Här bor du precis vid Odenplan med närhet till restauranger, butiker och goda kommunikationer!

- Välplanerad
- Lugnt och ostört läge
- Stora fönster
- Rymligt sovrum
- Diskmaskin
- Bra förvaring
- Källarförråd
- Attraktiv adress
- Goda kommunikationer

Bostaden har ett lugnt och ostört läge med fönster som vetter mot föreningens lummiga innergård. Flera stora fönsterpartier i söderläge ger genomgående rikligt och naturligt ljusflöde. Socialt planerad med vardagsrum med plats för soffgrupp i anslutning till köket som har plats för en matgrupp invid fönstret. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett mindre kontor/barnrum och helkaklat badrum. God förvaring i flera garderober samt extern förvaring i ett källarförråd. Föreningen har en lummig gård där alla medlemmar har tillgång till trivsam uteplats med grill.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan mellan Vanadislunden och Odenplan. Vanadislunden är en idyll sommartid och här finns utomhusbadet Vanadisbadet. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, mataffärer och butiker. Känn stadspulsen med en mångfald av restauranger och butiker. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Trevliga Vasaparken och Sankt Eriksplan nås på kort promenad. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. Behagligt promenad avstånd till Hagaparken som erbjuder bland annat trevliga promenadstråk, Boulebar, kanotklubb och restaurang Stallmästargården. På gångavstånd finner du även promenadstråk och vatten vid Hagaparken.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Surbrunnsgatan 55, 5tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close