Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Surbrunnsgatan 55, 2tr

Slutpris: 7 020 000 kr

Surbrunnsgatan 55, 2tr

Hemtrevlig och välplanerad trea med uteplats!

Välkommen till en hemtrevlig trea med härlig uteplats. Här bor du precis vid Odenplan med närhet till restauranger, butiker och goda kommunikationer!

- Goda sociala ytor
- Härlig uteplats
- Välplanerad
- Två bra sovrum
- Diskmaskin
- Invid Odenplan
- Goda kommunikationer

Nu saluförs en hemtrevlig och välplanerad trea med goda sociala ytor och härlig uteplats som nås från vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och fullt utrustat kök med matplats. Två sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng varav det ena med bra förvaring i en skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum och välkomnande hall med mycket bra förvaring.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan mellan Vanadislunden och Odenplan. Vanadislunden är en idyll sommartid och här finns utomhusbadet Vanadisbadet. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, mataffärer och butiker. Känn stadspulsen med en mångfald av restauranger och butiker. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Trevliga Vasaparken och Sankt Eriksplan nås på kort promenad. Behagligt promenad avstånd till Hagaparken som erbjuder bland annat trevliga promenadstråk, Boulebar, kanotklubb och restaurang Stallmästargården. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. På gångavstånd finner du även promenadstråk och vatten vid Hagaparken.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Surbrunnsgatan 55, 2tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad