Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Surbrunnsgatan 55

Slutpris: 3 075 000 kr

Surbrunnsgatan 55

Ljus och fin etta på attraktivt läge!

Välkommen till en ljus etta i fint skick! Här bor du med närhet till restauranger, butiker och goda kommunikationer!

- Fint skick
- Högt och fritt läge
- Rikligt ljusinsläpp
- Bra förvaring
- Attraktivt läge vid Odenplan
- Goda kommunikationer

Ljus och fin etta där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Högt och fritt läge med fint ljusinsläpp från stora fönster. Bostadens luftiga vardagsrum har plats för såväl soffa och soffbord som säng. I anslutning ligger det stilrena köket som har plats för ett mindre matbord. Helkaklat badrum och välkomnande hall med bra förvaring i två garderober.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan mellan Vanadislunden och Odenplan. Vanadislunden är en idyll sommartid och här finns utomhusbadet Vanadisbadet. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, mataffärer och butiker. Känn stadspulsen med en mångfald av restauranger och butiker. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Trevliga Vasaparken och Sankt Eriksplan nås på kort promenad. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. På gångavstånd finner du även promenadstråk och vatten vid Hagaparken.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Surbrunnsgatan 55, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad