Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Surbrunnsgatan 5

Slutpris: 3 000 000 kr

Surbrunnsgatan 5

Yteffektiv sekelskiftesetta med låg avgift i perfekt läge!

Välkommen till en fin sekelskiftesetta med låg avgift belägen i ett attraktivt läge på gränsen mellan Vasastan och Östermalm. Ytterst välplanerad bostad med fint ljusinsläpp.

- Bra läge
- Låg avgift
- Välskött förening
- Yteffektiv
- God förvaring
- Generös takhöjd
- Förråd
- Bussar och tunnelbana finns runt knuten
- Mysig innergård med möjlighet till grillning
- Närhet till Kungliga tekniska högskolan och Stockholms universitet.

Ett funktionellt och kompakt boende om 27 välplanerade kvadratmeter. Genomgående trivsam bostad med generös takhöjd, vitmålade väggar och vackra plankgolv. Allrummet är luftigt och har plats för säng, samvarodel och matplats. Kokvrå i hallen utrustat med spis, fläkt samt delad kyl/frys. Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och spegelskåp.

Brf Trasten 10 är en äkta förening som förvärvade fastigheten år 2000 med adress Surbrunnsgatan 5. Föreningen består av ett bostadshus med 18 bostadsrätter och en lokal med hyresrätt. Den totala bostadsarean uppgår till 1114km och lokalarean 87kvm. Mysig innergård med loungegrupp samt matgrupp med möjlighet till grillning. Föreningen äger marken.

Lägenheten ligger på gränsen mellan Vasastan och Östermalm invid det populära området "Sibirien", som är känt för sina trevliga restauranger, charmiga fik samt unika butiker. Dessutom finns här flera välsorterade mataffärer som Ica baronen, Hemköp, Coop och träningsanläggningar. Här bor ni med ca 20 minuters gångavstånd till såväl Stureplan och Stockholms City . I området finns även gröna Lill-Jansskogen, Bellevueparken, Hagaparken samt Brunnsvikens härliga ströv- och naturområden. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, närhet till tunnelbanan och pendeltåget når man enkelt vid Odenplan.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Surbrunnsgatan 5, Såld i Vasastan/Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad