Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Surbrunnsgatan 2, 1/2 tr

Slutpris: 4 550 000 kr

Surbrunnsgatan 2, 1/2 tr

Sällsynt tilltalande sekelskiftestvåa med låg avgift, högt i tak och perfekt planlösning!

I elegant sekelskiftesfastighet anno 1897 finns denna vackra lägenhet med låg avgift i ett attraktivt läge mellan Vasastan och Östermalm. Ytterst välplanerad och yrkesskickligt renoverad bostad i smakfull stil. Varje kvadratmeter är noga planerad med kvalitativa och sobra materialval. Höga fönster i djupa speglade nischer och en takhöjd om hela 3,30 m skapar fint ljusinsläpp och en härlig rymd. Hallen är rymlig med en designad platsbyggd garderob för ytterkläder tillsammans med skoskåp, ovan entrédörren finns platsbyggda hyllplan för ytterligare förvaring. Invid entrén finns också en klädkammare bakom diskret skjutdörr. I hallens slut finns ytterligare en inbyggd garderob. Det stora stilfulla badrummet har plats för både stor duschplats, tvättmaskin och förvaringsmöbel. I köket möts man av platsbyggd köksinredning från golv till tak med mängder av förvaringsutrymme. Lägenheten har tidsenliga dörrfoder och golvsocklar i hela bostaden. Fiber1000Mbit och grundutbud TV ingår i avgiften. Sammantaget finns här en välplanerad och ljuvlig sekelskiftestvåa där det bara är att flytta in och njuta!

Bostadsrättsföreningen Valhalla är en anrik äkta förening som äger marken med mycket god ekonomi där alla stora renoveringar är genomförda. Föreningen består av 37 lägenheter och två lokaler (som är en bra inkomstkälla) i elegant sekelskiftesfastighet anno 1897 med vackert trapphus samt fin innergård. Fastigheten är belägen i hörnet av Vallhallavägen och Surbrunnsgatan i kvarteret Morkullan i Stockholm. Den har tre entréer Surbrunnsgatan 2, Surbrunnsgatan 2A och Vallhallavägen 48. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till innergården, fin tvättstuga och gemensamhetslokal som totalrenoverades 2017 och kan bokas för möten, fester och kan även nyttjas för gästers övernattning (300 kr/dygn). Lokalen består av ett rum med 3 bäddar, pentry, toalett och duschutrymme.

Lägenheten ligger på gränsen mellan Vasastan och Östermalm och är känt för sina trevliga restauranger, charmiga fik samt unika butiker. Dessutom finns här flera välsorterade mataffärer som ICA baronen, Hemköp, Coop och träningsanläggningar. Här bor ni med ca 20 minuters gångavstånd till såväl Stureplan och Stockholms City . I området finns även gröna Lill-Jansskogen, Bellevueparken, Hagaparken samt Brunnsvikens härliga ströv- och naturområden. Kommunikationerna är optimala med 3 minuters promenad till flertalet innerstadsbussar. Tunnelbanans röda linje vid Tekniska högskolan är endast 400 meter bort. Här finns även Östra station med Roslagsbanan. Pendeltåget når man enkelt vid Odenplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Surbrunnsgatan 2, 1/2 tr, Såld i Vasastan/Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close