Såld

Östermalm, Stockholm

Surbrunnsgatan 1

Slutpris: 12 700 000 kr

Surbrunnsgatan 1

Sekelskiftesdröm på bästa adress -trea möjlig fyra- stor solig balkong mot innergård

- Sekelskifteshus anno 1894
- Nyrenoverad till perfektion under år 2020
- Mycket generös solig balkong mot innergård
- Möjlig 4:a
- Stabil äkta förening som äger marken
- Generös takhöjd om nära 3,30 m
- Genomgående bostad
- Vackra höga fönster och pardörrar

Nu saluförs en ljuvlig och varsamt renoverad sekelskiftesdröm, en trea, möjlig fyra, med ett optimalt läge på Östermalm. Stilsäkert och sobert har bostaden nyligen renoverats till absolut fulländning. Bostaden disponeras idag som en trea och karakteriseras av hög charmfaktor med ståtliga höga pardörrar, en takhöjd om nära 3,3 m, eleganta stilfulla fönster, vacker fiskbensparkett, stuckatur, dörröverstycken, djupa speglade nischer, spegeldörrar med mera. Bostaden bjuder på en generös och solig balkong mot innergård, med utsikt över vackra fasader och grönska. Väl över tröskeln till bostaden möts ni av ljus och rymd, en generös och möblerbar hall, mycket ståtliga sällskapsrum, sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett charmigt fullt utrustat kök. Köket tillhandahåller god förvaring i höga skåp, köksluckor från Picky Living samt påkostade vitvaror från SMEG. Badrummet renoverades under 2020, med badrumsporslin i sekelsskiftesstil och med golvvärme.

Brf Trasten nr 12 är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 28 bostadsrättslägenheter och 2 hyresrättslokaler. Föreningen har god ekonomi med låg belåning per kvm bostadsyta, (2190 kr/kvm enligt årsred 2021). Föreningen har en gemensam trevlig innergård med sittgrupper samt tvättstuga, cykelrum och externa förråd i källarplan. Föreningen har samtliga stora renoveringar bakom sig.

Här bor ni med ett absolut toppläge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm och med grönskande Vanadislunden några kvarter bort. Närhet till Vasastan och Odenplans stora utbud av caféer, restauranger, mataffärer, butiker och all service. På kort gångavstånd finns även Östermalms idylliska parker, som Humlegårdsparken, Stureparken, Östermalmstorg och pulsen på Stureplan. Det är även nära till promenadstråk och vatten vid Hagaparken. Det finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Spårvagnshallen och Sats Odenplan. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH finns på nära avstånd. Kommunikationerna är ypperliga med ett flertal busslinjer i närområdet och T-bana samt pendeltåg vid Odenplan. För den bilburne finns boendeparkering i området och ni tar er snabbt ut från stan via både E4:an och E18.

Varmt välkommen på visning!

Therese Nilsdotter, Widerlöv Stockholm.
0706-703221 mail: therese.nilsdotter@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Surbrunnsgatan 1, Såld i Östermalm, Stockholm Planlösning från Surbrunnsgatan 1, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad