Såld

Sunnersta, Uppsala

Sunnerstavägen 25B

Slutpris: 5 850 000 kr

Sunnerstavägen 25B

Trivsamt parhus med lugnt läge, stor nybyggt uterum med eldstad! Utmärkt solläge på tomten!

Tillfälle att förvärva ett fantastiskt boende i ytterst välplanerat parhus i två plan. Här bor ni med ett soligt trevligt läge med rejäl baksida i sydväst. Här hittar ni både altan samt uterum med eldstad och en mysig trädgård skyddad från insyn.

Husets nedre våning välkomnar med stilrent renoverat kök med påkostade vitvaror och detaljer som extra frys, varmluftsugn och extra bred induktionshäll. Intill köket ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare och leder vidare till bostadens inredda garage/förråd som används som ett extra sovrum samt förråd i garagedelen. Vidare finns nyrenoverat badrum med dusch och vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matsalsbord.

På bostadens övervåning finns fyra bra sovrum, två av dem med klädkammare, rejäl hall med en garderob och badrum med badkar. Utöver detta finns en trevlig balkong i öster.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Nedre förets strand, del av Fyrisån, har ett rikt fågelliv under sommaren och skridskois på vintern. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar. Välkommen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sunnerstavägen 25B, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Sunnerstavägen 25B, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad