Såld

Bälinge/ Sundbro, Uppsala

Sundbro 223

Slutpris: 5 000 000 kr

Sundbro 223

Påkostade renoveringar med smakfulla tillval/ uterum med kamin och golvvärme/ uthyrningsdel!

Välkommen till detta fantastiska hus med påkostade genomtänkta materialval och separat uthyrningsdel. Här bor ni i trivsamt lantligt läge endast 10-15 minuters bilväg från Uppsala. Härlig utemiljö med stor altan i vinkel med avkopplande spabad och ett uterum med braskamin och golvvärme. Huset ligger fritt och har en fantastisk vidsträckt utsikt mot åkrar och ostört läge.
Huset fördelas på en praktisk hall med klinkergolv, ett lyxigt nyrenoverat badrum med spa-känsla, tre bra sovrum varav ena sovrummet med en suite badrum med bastu. Stort vardagsrum med braskamin och stora fönster med markiser, ett genomtänkt smakfullt kök med påkostade materialval. Tvättstuga med grovingång och platsbyggd förvaringslösning. Sist men inte minst det fantastiska vinterbonade uterummet med braskamin, där ni kan njuta att sitta "ute" även när det är minusgrader.

Uthyrningsdel eller gästhus finns bakom carporten, fullt utrustat med kök och vardagsrum, badrum och ett sovrum. För uppvärmning här finns en luft/luftvärmepump.

Fristående kallförråd för att förvara gräsklippare m m. Carport för 2 bilar samt installerat laddningsstation. Ytterligare plats för bilar finns på uppfarten.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Rashin Cohen 0735 266 300 eller på mail; rashin.cohen@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sundbro 223, Såld i Bälinge/ Sundbro, Uppsala Planlösning från Sundbro 223, Såld i Bälinge/ Sundbro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad