Såld

Östermalm, Stockholm

Styrmansgatan 41, 1tr

Slutpris: 9 700 000 kr

Styrmansgatan 41, 1tr

Perfekt planerad 4:a i skuldfri förening, solig balkong och garage i huset!

Mycket fin, trivsam och optimalt planerad 4:a i ett av Östermalms mest eftertraktade läge! Öppna och sociala ytor med enastående fri utsikt mot park och grönskande fin innergård.

- Skuldfri förening
- Garage i huset för endast 981kr/månad (intern kö)
- Låg avgift
- Solig balkong
- Fin utsikt mot park
- Stor hiss som också går ner till källaren/garage
- Östermalmstorg, Karlaplan, Djurgården runt hörnet samt Fältöversten köpcentrum en kort promenad bort

Här bor du i ett mycket lugnt och tyst boende som vetter mot lugn gata och härlig grönskande innergård. Bostaden har otroligt yteffektiva kvadratmeter. Optimal planlösning med kök och vardagsrum i anslutning som skapar möjligheter för stora middagsbjudningar. Lägenheten är i mycket fint skick och har genomgående ekparkettgolv. Vardagsrummet har plats för allt önskat möblemang såsom soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbord med flera sittplatser. Mycket fräscht och väl tilltaget kök med bra förvaring bakom vita fronter. Vidare disponerar lägenheten tre bra sovrum i rymlig storlek. Samtliga sovrum vetter mot den lugna och lummiga innergården vilket ger ett ostört och rofyllt läge. Från ett av sovrummen har du utgång till den härliga balkongen med magnifik utsikt. Badrummet är rymligt och har såväl badkar som tvättmaskin och torktumlare. En mindre separat toalett finns. Den rymliga och välkomnande hallen ligger i lägenhetens mittpunkt och har gott om förvaringsmöjligheter. Ett hem att längta till!

Tack vare det centrala läget och närhet till all behövlig service gör att lägenheten är perfekt för såväl barnfamiljer som par i alla åldrar. Den lugna och fina innergården tillsammans med en populär och nybyggd lekplats rakt över gatan gör att bostaden lämpar sig perfekt för barnfamiljer. Bostaden är belägen på ett toppläge med närhet till allt! Du har den gröna ön Djurgården som är en lugn oas med fina strövområden och flera museer och attraktioner. En kort promenad från bostaden finner du Strandvägen med sina härliga restauranger, historiska miljöer och exklusiva butiker. Lämna storstadslarmet mot den fina utsikten över Nybroviken eller ta en närmre titt på den unika arkitekturen och dess historia. Här bor du med närhet till Östermalmstorg och Östermalms saluhall i hjärtat av Stockholm. I närområdet finns all tänkbar service som vårdcentraler, livsmedelsbutiker, apotek, förskolor, skolor och gymnasium. Utmärkta kommunikationer med både tunnelbana (röd linje) och buss t.ex 69 och 54 som tar dig in till t-centralen på bara ett par minuter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Styrmansgatan 41, 1tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close