Såld

Östermalm, Stockholm

Styrmansgatan 16B, 4tr

Slutpris: 4 000 000 kr

Styrmansgatan 16B, 4tr

Stilren etta med balkong i absolut toppläge på Östermalm!

Nu saluförs en stilren etta med härlig balkong på absolut bästa läge med närhet till både citypulsen, strandvägen och trivsamma Djurgården!

- Balkong
- Fiskbensparkett
- Rikligt ljusinsläpp
- Exklusivt renoverad
- Tvättmaskin
- Bra förvaring
- Invid Strandvägen
- Närhet till all tänkbar service

Lägenheten med sina 28kvm är mycket välplanerad och här nyttjas varje kvadratmeter till fullo. Den generösa takhöjden i kombination med rikligt ljusinsläpp ger en genomgående härlig rymd. Allrummet har gott om plats för soffa, soffbord och mediamöbel såväl som säng och mindre matbord. Härifrån finns utgång till den härliga balkongen med högt läge som erbjuder sol från förmiddag till sen lunch. Från vardagsrummet nås det exklusivt renoverade köket med stilrena köksluckor i ljusgrå kulör, marmorskiva och vackert, specialdesignat fiskbensklinkers. Helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och vita kaklade väggar, utrustat med tvättmaskin. Genomgående god förvaring i en inbyggd garderob samt en rymlig platsbyggd garderob.

Här bor du på absolut toppläge invid Strandvägen och Östermalmstorg. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på omåttligt populära Wienercaféet. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Styrmansgatan 16B, 4tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad