Såld

Östermalm, Stockholm

Styrmansgatan 16A, 3tr

Slutpris: 3 540 000 kr

Styrmansgatan 16A, 3tr

Ytterst välplanerad och ljus etta med härlig balkong invid Strandvägen!

Nu saluförs en charmig etta med härlig balkong på absolut toppläge invid Strandvägen, Stureplan och Östermalmstorg!

- Balkong
- Fiskbensparkett
- Yteffektiv
- Rikligt ljusinsläpp
- Tvätt- och torkmaskin
- Bredband och Kabel-tv ingår i avgiften
- Invid Strandvägen
- Närhet till all tänkbar service

Bostaden med sina 26kvm är mycket välplanerad och här nyttjas varje kvadratmeter till fullo. Bostaden präglas av vackra 30-tals detaljer som återfinns i bland annat fiskbensparkett och generös takhöjd. Den generösa takhöjden i kombination med rikligt ljusinsläpp från helglasade balkongdörrar ger genomgående härlig rymd. Allrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för säng, soffa och matbord. Via helglasade balkongdörrar nås bostadens härliga balkong med högt läge. Charmigt arbetskök med fönster, helkaklat badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin samt välkomnande hall med god förvaring i en inbyggd garderob.

Brf Carlerlag 105 är en äkta, välskött förening som äger marken. Till medlemmarnas förfogande finns en väl utrustad tvättstuga och cykelparkering på den trivsamma innergården. Föreningen har totalt 10 garageplatser. I avgiften inkluderas bredband 100/10 och kabel-tv (basutbud) via ComHem. Utanför porten glimtar vatten längst ner på gatan.

Här bor du på absolut toppläge invid Strandvägen och Östermalmstorg. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på omåttligt populära Wienercaféet. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar. Med spårvagn från Strandvägen når du smidigt Kungsträdgården och Sergelstorg.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Styrmansgatan 16A, 3tr, Såld i Östermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad