Såld

Östermalm, Stockholm

Styrmansgatan 14A

Slutpris: 5 620 000 kr

Styrmansgatan 14A

På absolut toppläge endast ett stenkast från Strandvägen och Kungliga djurgården!

På absolut toppläge endast ett stenkast från Strandvägen och Kungliga djurgården kan vi nu presentera denna tvårummare.

- Topprenoverad
- Generös takhöjd
- Läget! Ett stenkast till Strandvägen och mycket nära till Kungliga Djurgården
- Tilläggsisolerat tak som gör bostaden mycket tyst
- Föreningen har en lyxig bastu med relaxavdelning inklusive vinkyl som ingår för medlemmar
- Föreningen har en fin gästlägenhet med kök som kan hyras ut till familj och vänner

På 47kvm presenteras en ljus bostad i toppskick med en generös takhöjd och perfekt planlösning. Infällda spotlights följer hela bostaden liksom snygg mattlackerad ekparkett i vardagsrum och sovrum. Stora, vackra fönster med mycket ljusinsläpp till innergården utan insyn. Stilrent renoverat kök med exklusiva vitvaror från Miele. Väl tilltaget sovrum med en suite och rejäl walk in closet. Härlig golvvärme återfinns i både hall, kök samt badrum. Helt klart en drömlägenhet med ett drömläge.

På Styrmansgatan 14A bor du invid Strandvägen och Östermalmstorg. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med närhet till Kungliga Djurgården och mysiga Humlegården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Styrmansgatan 14A, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad