Såld

Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka

Sturevägen 1B, 3/3tr

Slutpris: 2 950 000 kr

Sturevägen 1B, 3/3tr

Ljus och välplanerad trea högst upp i huset med balkong i söder!

Ljus och välplanerad 3:a högst upp i huset med balkong i söder!

- Nytt kök
- Högst upp i huset
- Balkong i söderläge med sol hela dagen
- Tvättmaskin och torktumlare i bostaden
- Bra kommunikationer en kort promenad bort

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a med potential till att bli en 3,5:a. Belägen i Saltsjöbadens kanske mysigaste område Neglinge, med närhet till allt från skolor och bageri till kommunikationer och badplatser blir det här lätt att trivas.

Det nya moderna köket är välutrustat med allt du kan tänkas behöva och i anslutning till det stora ljusa vardagsrummet finns en balkong i söderläge där du kan njuta av solen hela dagen. Badrummet är helkaklat och mycket stilrent. Två väl tilltagna sovrum med gott om plats för dubbelsäng, förvaring, och skrivbord. Hall med plats för avhängning och yttligare förvaring i bostadens walk in closet.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att bo i en renoverad och välplanerad bostad med bekvämligheter och en unik charm i ett av Saltsjöbadens mest eftertraktade områden.

I Neglinge hittar du bland annat bageri Kringelgården, Neglinge skola och den populära lekparken Tågparken. Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sturevägen 1B, 3/3tr, Såld i Neglinge - Saltsjöbaden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad