Såld

City, Västerås

Sturegatan 9A

Slutpris: 4 600 000 kr

Sturegatan 9A

Magisk 3 rok om 107 kvm med fantastiskt stilrena materialval mitt i city!

- Rymlig 3 rok om 107 kvm (möjlig 4 rok)
- Master suite
- Tidsenliga detaljer
- Fantastisk planlösning
- Låg avgift

Välkommen till 40-talet och denna tidstypiska bostad i smakfullt moderniserad stil. Här har ni det bästa av två eror, med kaklat badrum (master suite), renoverat kök med stor matplats i fil mot vardagsrummet samtidigt som klassiska detaljer såsom takhöjd, skjutdörrar, lister och fiskbensparkett sätter en karaktär på lägenheten som gör det lätt att förälska sig.

Kliv in i den minst sagt generösa hallen med glatt tapetserade väggar och gott om förvaring via flertalet inbyggda garderober samt klädkammare. Kapprum med avhängning och gäst-WC i anslutning. Vidare kommer ni till bostadens hjärta, det stora och renoverade köket som sammanflätas med rymligt vardagsrum via skjutdörrar. I separat del av bostaden återfinnes två sovrum varav ett master suite med fint renoverat badrum.

I bostaden finns markiser vid varje fönster samt balkongen, samtliga golv är slipade och lackade och det finns två förråd (ett stort vindsförråd och ett källarförråd) tillhörande lägenheten. Belägen i stabil förening med god ekonomi (lån: 3 835 kr/kvm enligt ÅR 2023) och låga avgifter.

Här bor ni mitt i stan med allt ni kan önska i direkt närhet. Flertalet trevliga restauranger, gym och butiker samt ca 100 m till Punkt med matbutik, systembolag och parkeringsmöjlighet (boendeparkering). På kort avstånd finns trevliga promenadstråk och ni har gångavstånd ner till Mälaren.

Det här är en perfekt bostad för er som söker en bekväm tillvaro kantad av lyx! Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen (070-4931120 / moa.schanzer@widerlov.se) vid intresse!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sturegatan 9A, Såld i City, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad