Såld

Östermalm, Stockholm

Sturegatan 44B, 3tr

Slutpris: 18 600 000 kr

Sturegatan 44B, 3tr

Högt läge med stor balkong invid Humlegården

RENOVERINGSCHANS - MÖJLIG UTHYRNINGSDEL - HÖGT LÄGE - BALKONG - LÅGT BELÅNAD FÖRENING
På en högst eftertraktad adress mellan Humlegården och Stureparken väntar en generös sexrummare i renoveringsbehov belägen i en vacker fastighet från 1800-talets slut. Idealisk planlösning med flera möjligheter till omdisponering. Dessutom två ingångar som möjliggör uthyrnings- eller tonårsdel om så önskas. Välbevarade tidstypiska attribut som vackra trägolv, kakelugn, speglade dörrar, generös takhöjd (ca 3,15m) och djupa fönsternischer. Här är det enkelt att vara många med ett väl tilltaget vardagsrum och sällskapsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Generöst kök med skafferi och matplats för 4 personer intill fönster. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt två separata gäst-wc. Vidare erbjuder bostaden 4 sovrum i bra storlek var av de ena med balkong mot lugn och nyrenoverad innergård. Ljudisolerade fönster vilket skapar en tyst och lugn känsla. Belägen i en välskött äkta förening med mycket god ekonomi. Sammantaget en enastående bostad på Östermalm där ni kan skapa ert egna drömhem.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sturegatan 44B, 3tr, Såld i Östermalm, Stockholm Planlösning från Sturegatan 44B, 3tr, Såld i Östermalm, Stockholm Planlösning från Sturegatan 44B, 3tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad