Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Sturegatan 3

Slutpris: 1 960 000 kr

Sturegatan 3

Generös 1:a med balkong i attraktiva Främre Luthagen.

Välkommen till en välplanerad 1:a i attraktiva Främre Luthagen med närhet till allt. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i form av hel garderobsvägg. Modernt och fullt utrustat kök med matplats. Rymligt rum med plats för både säng och soffa samt ett fräscht helkaklat badrum. Balkongen är väl tilltagen och får funktionen av ett extrarum på sommaren och även loftgången går att möblera med egen sittgrupp och växter.

Välskött förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår EL, värme, varm- och kallvatten, bredband (fiber), kabel-tv, tvättstuga och bostadsrättstillägg.

På Sturegatan 3 bor du i händelsernas centrum, med ett optimalt läge. Endast en gata från butiker, parker och livsmedel och bara en minut från Fyrisån. Med en lugn innergård, utrustad för mycket umgänge och med all tänkbar service och handel runt hörnet så är det här ett mycket bekvämt boende. Närhet till nationsliv, Ekonomikum och flera andra av Universitetets institutioner.

Varmt välkommen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sturegatan 3, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad