Till salu

Luthagen, Uppsala

Sturegatan 16A

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 14:00 - 14:30
  • price tag icon 1 756 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 695 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 27 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 756 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1942
Sturegatan 16A

Praktisk planerad etta, lugnt belägen med närhet till allt du kan önska!

Välkommen till denna mycket ljusa och välplanerade etta med sovalkov, perfekt belägen i Luthagen!
Lägenheten har genomgående fina ytskikt och nyligen behandlad originalparkett. Här erbjuds du bl a ett stort vardagsrum där du enkel får plats med både soff- och matgrupp och smidigt får undan sängen tack vare den rymliga sovalkoven. Ett charmigt arbetskök och ett badrum med dusch.
Förvaringsmöjligheter finner du i inbyggd garderob och i två tillhörande förråd i källarplan, god plats för förvaringsmöbel finns även i lägenheten.

Stabil bostadsrättsförening i fin och välskött 40-talsfastighet med låg belåning, vilket återspeglar sig på den låga avgiften där bl a kabel-tv och bredband (250 Mbit) ingår. Här har nyligen fönsterna fått ett extra isolerglas och inga ytterligare renoveringar ska ske inom närtid. I föreningen finns en grön och omhändertagen innergård med utemöbler och grillmöjligheter, ett enklare gym i källaren, två tvättstugor, cykelförråd och stort hobbyrum.

Luthagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden som av många beskrivs som lugnt samtidigt som du har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker, nationer och stadens puls. Lägenheten ligger ypperligt, med ett stenkast till Ekonomikum och andra universitetsinstitut och med direkt närhet till vackra grönskande parker. Ca 300 m till välbesökt livsmedelsbutik samt apotek mm. För den som söker lugnet i naturen finns närbelägna Stabbyskogen med motions- och skidspår.

Utmärkt boende för såväl studenten, pendlaren som förstagångsköparen!
Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 21 juli, 14:00 - 14:30
Anmäl mig
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Sturegatan 16A, Till salu i Luthagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad