Såld

Luthagen, Uppsala

Sturegatan 16 B

Slutpris: 1 730 000 kr

Sturegatan 16 B

Praktisk planerad etta, lugnt belägen med närhet till allt du kan önska!

Välkommen till denna mycket ljusa och välplanerade etta med sovalkov, perfekt belägen i Luthagen!
Lägenheten har genomgående fina ytskikt och charmigt originalgolv. Här erbjuds du bl a ett stort vardagsrum där du enkel får plats med både soff- och matgrupp och smidigt får undan sängen tack vare den rymliga sovalkoven. Ett välplanerat arbetskök med originalstomme bevarad och gott om förvaringsytor samt ett badrum med dusch.
Förvaringsmöjligheter finner du i inbyggd garderob och i fristående garderob med skjutdörrar samt i två tillhörande förråd i källarplan.

Stabil bostadsrättsförening i fin och välskött 40-talsfastighet med låg belåning, vilket återspeglar sig på den låga avgiften där bl a kabel-tv och bredband (250 Mbit) ingår. I föreningen finns en grön och omhändertagen innergård med utemöbler och grillmöjligheter, ett enklare gym i källaren, två tvättstugor, cykelförråd och stort hobbyrum.

Luthagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden som av många beskrivs som både lugnt samtidigt som du har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. Lägenheten ligger ypperligt, med ett stenkast till Ekonomikum och andra universitetsinstitut och med direkt närhet till vackra grönskande parker och har ca 300 m till välbesökt livsmedelsbutik samt apotek mm. För den som söker lugnet i naturen finns närbelägna Stabbyskogen med motions- och skidspår.

Utmärkt boende för såväl studenten, pendlaren som förstagångsköparen!
Varmt välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sturegatan 16 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad