Såld

Luthagen, Uppsala

Sturegatan 15 B

Slutpris: 3 000 000 kr

Sturegatan 15 B

Trea precis intill stadskärnan, med trivsam balkong och öppen spis!

Välkommen till denna trevliga lägenhet om tre rum och kök i ett genomgående ljust och modernt skick, belägen näst högst upp i huset. Vardagsrummet är mycket stort och luftigt och inrymmer plats för både större soffgrupp och matsalsmöbel, en given plats att samlas med familj och vänner invid den öppna spisen. Från vardagsrummet hittar du även lägenhetens balkong riktad mot väster. Köket är modernt och erbjuder gott om förvaringsytor och plats för mindre matbord. Utöver detta får du ett gediget sovrum, ett mindre sovrum/arbetsrum samt ett mycket stort och fräscht badrum med dusch och tvättmaskin.

Föreningen är lågt belånad med många av de större renoveringarna avklarade. Här finns bastu, övernattningsrum och en innergård med trädgårdsmöbler och grill för de boende att nyttja.

Luthagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden som av många beskrivs som både lugnt samtidigt som du har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. På Luthagsesplanaden bor du ett stenkast från vackra grönskande parker och har ca 300 m till välbesökt livsmedelsbutik samt apotek mm. För den som söker lugnet i naturen finns närbelägna Stabbyskogen med motions- och skidspår.

Välkomna på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad