Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Strömkarlsvägen 72

Slutpris: 6 100 000 kr

Strömkarlsvägen 72

Gavel 4:a, Högst upp i huset - Stor ogenerad terrass i bästa solläge

Det är lite av en "nypa-sig-i-armen-känsla" att endast ca 60 meter från huset kunna ta morgon- och kvällsdopp i Mälaren! Läget är unikt. Här njuter man av lugnet högst upp i huset på den lilla återvändsgatan, den absoluta närheten till Mälarens skådespel, den vackra strandpromenaden längs med vattnet, båthamnar, Solviksbadet med utomhusgym, upplyst motionsspår och exklusivt medlemsgym. Närhet även till flertalet bra förskolor och skolor, livsmedel och torg med charmiga butiker, caféer, restauranger och 12:ans hållplats.
Högst upp i huset ligger denna soliga gavellägenhet med fönster i 3 väderstreck och stor, ogenerad terrass ca 15 kvm med sol hela dagen. För att erhålla fler sovrum omdisponerades lägenheten från en 3:a till en 4:a. Här ryms idag hall, badrum, 3 bra sovrum, kök och sällskapsytor i öppen planlösning med öppen spis och utgång till den rymliga terrassen.
Brf med god ekonomi och välskött, stambytt fastighet med stora renoveringar gjorda. Fjärrvärme. Friköpt tomt.
Välkomna till Strömkarlsvägen 72 - ett mycket eftersökt kvalitetsboende!

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Strömkarlsvägen 72, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad